NIEUWE OPENINGSTIJDEN

VANAF 10 APRIL ZAL MAS BRASA EVENEENS GEOPEND ZIJN OP WOENSDAGAVONDEN.

Volgende verlofperiode: 15 mei t/m middag 24 mei. Terug tot uw dienst vanaf diner.

 

Bekijk meer nieuws

Más Brasa - 14/20 in de Gault&Millau

"Brasa veranderde van chef. Frederik Boussy kwam over van Cuines, 33 en waakt voortaan over potten en pannen in het herdoopte Más Brasa. Aan de stijlvolle, industriële look is niet veel veranderd. Ook de keuken behoudt zijn bistronomie signatuur. Chef Frederik Boussy wil andere accenten leggen met meer aanbod aan vis en andere mariene producten..."

Lees meer

Reserveer uw tafel

MÁS…….BRASA in bikini

Drie jaar na de opening van Brasa krijgt het spin-offrestaurant  van het trio jonge ondernemers dat Cuines33 in Knokke op de kaart zette een ingrijpende make-over en neemt Cuines-chef, Frederik Boussy, het roer over en wijzigt het concept en herdoopte het tot MÁS BRASA, Grilleria, Cevicheria.  Chef Edwin Menue en echtgenote Fleur Boussy blijven in Cuines33.


Visbereidingen krijgen er een groter aandeel in het aanbod. Concreet verschijnt daarvoor een grote marmeren gekoelde visetalage in het midden van het restaurant waar dagverse seizoenvis, schaal-en schelpdieren zullen uitgestald liggen. Dagvers uiteraard ! Daarnaast krijgt het restaurant een homarium voor onder meer Europese kreeften.

Reserveer uw tafel

MÁS BRASA

brengt een assortiment à la carte bereidingen, al dan niet te sharen.
’s Middags een lunch met keuzegerechten en enkel ’s avonds verkrijgbaar een sharingmenu,
zijnde een wandeling door de kaart.


RESERVATIES ENKEL VIA ONLINE OF TELEFONISCH OP 050.610061
Aanvragen per mail zijn niet geldig.
Vanaf 6 personen zijn reservaties enkel mogelijk per telefoon en verplicht sharing menu te nemen voor ganse tafelgezelschap. Laatste order menu 20.30 u.

Voor liefhebbers van KIP AAN 'T SPIT verplicht vooraf bij reservatie te bestellen.

 


 

Lees meer

Reserveer uw tafel