Nieuw

TAKE AWAY

DRY AGED ENTRECOTE HEREFORD (UK) BESCHIKBAAR

73 € /kg.  bv. 400gram = 29 €

bestel enkel op 0746.738965 

 

Gesloten

Beste klant,

Het einde van de lockdown is binnenkort een feit. In ieder geval zijn wij begonnen met de voorbereidingen om u als gast terug te mogen verwelkomen in Màs Brasa, uiteraard met het in acht nemen van de strikte voorwaarden die ons zijn opgelegd in het belang u als gast op een veilge en vooral aangename manier te kunnen ontvangen. Màs Brasa zal uitzonderlijk vanaf de heropening en dit  voorlopig tot eind augustus, 6 dagen geopend zijn ( Maan- t/m zaterdag), weliswaar enkel voor de avonddienst en middels 2 shiften of zittingen. Van zodra de datum heropening gekend is zal terug gereserveerd kunnen worden online.  Evelas zal take away ook mogelijk zijn.

Tot binnenkort, Frederik Boussy

 

Bekijk meer nieuws

Más Brasa - 13,5/20 in de Gault&Millau

"Brasa veranderde van chef. Frederik Boussy kwam over van Cuines, 33 en waakt voortaan over potten en pannen in het herdoopte Más Brasa. Aan de stijlvolle, industriële look is niet veel veranderd. Ook de keuken behoudt zijn bistronomie signatuur. Chef Frederik Boussy wil andere accenten leggen met meer aanbod aan vis en andere mariene producten..."

Lees meer

Reserveer uw tafel

MÁS…….BRASA in bikini

Drie jaar na de opening van Brasa krijgt het spin-offrestaurant  van het trio jonge ondernemers dat Cuines33 in Knokke op de kaart zette een ingrijpende make-over en neemt Cuines-chef, Frederik Boussy, het roer over en wijzigt het concept en herdoopte het tot MÁS BRASA, Grilleria, Cevicheria.


Visbereidingen krijgen er een groter aandeel in het aanbod. Concreet verschijnt daarvoor een grote marmeren gekoelde visetalage in het midden van het restaurant waar dagverse seizoenvis, schaal-en schelpdieren zullen uitgestald liggen. Dagvers uiteraard ! Daarnaast krijgt het restaurant een homarium voor onder meer Europese kreeften.

Reserveer uw tafel

MÁS BRASA

brengt een assortiment à la carte bereidingen
’s Middags een lunch


RESERVATIES ENKEL VIA ONLINE OF TELEFONISCH OP 050.610061
Aanvragen per mail zijn niet geldig.
Vanaf 6 personen zijn reservaties enkel mogelijk per telefoon. Laatste order menu 20.30 u.


 

Lees meer

Reserveer uw tafel