OPENINGSDAGE

JUNI JULI AUGUSTUS

ONLY OPEN FOR DINNER

MA - DI - WO - VR - ZAT

1st. shift vanaf 18 u tot 19.30 u

2de. shift vanaf 20 u

SLUITINGSDAGEN OP DONDER- EN ZONDAG

MOGEN WIJ VRAGEN HET UUR VAN AANKOMST STEEDS STIPT TE RESPECTEREN.

ALSOOK BIJ ANNULATIE TIJDIG TE ANNULEREN ON LINE OF TELEFONISCH

MAILS WORDEN NIET ALTIJKD TIJDIG GELEZEN

 

 

 

 

sluitingsdagen

 MAS BRASA  OPEN FOR  LUNCH &DINER 

WEKELIJKSE SLUITINGSDAGEN: WOENS-, DONDER- EN ZONDAG

EN VAN 21/11 T/M 30/11

Bekijk meer nieuws

Más Brasa - 13,5/20 in de Gault&Millau

"Brasa veranderde van chef. Frederik Boussy kwam over van Cuines, 33 en waakt voortaan over potten en pannen in het herdoopte Más Brasa. Aan de stijlvolle, industriële look is niet veel veranderd. Ook de keuken behoudt zijn bistronomie signatuur. Chef Frederik Boussy wil andere accenten leggen met meer aanbod aan vis en andere mariene producten..."

Lees meer

Reserveer uw tafel

MÁS…….BRASA in bikini

Drie jaar na de opening van Brasa krijgt het spin-offrestaurant  van het trio jonge ondernemers dat Cuines33 in Knokke op de kaart zette een ingrijpende make-over en neemt Cuines-chef, Frederik Boussy, het roer over en wijzigt het concept en herdoopte het tot MÁS BRASA, Grilleria, Cevicheria.


Visbereidingen krijgen er een groter aandeel in het aanbod. Concreet verschijnt daarvoor een grote marmeren gekoelde visetalage in het midden van het restaurant waar dagverse seizoenvis, schaal-en schelpdieren zullen uitgestald liggen. Dagvers uiteraard ! Daarnaast krijgt het restaurant een homarium voor onder meer Europese kreeften.

Reserveer uw tafel

MÁS BRASA

brengt een assortiment à la carte bereidingen
’s Middags een lunch


RESERVATIES ENKEL VIA ONLINE OF TELEFONISCH OP 050.610061

TUSSEN 10 U EN 18.U
Aanvragen per mail zijn niet geldig.
Maximum 6 personen zijn mogelijk


 

Lees meer

Reserveer uw tafel