MAS BRASA
Tengevolge ernstig personeelstekort is Màs Brasa
tijdelijk gesloten voor lunchtime.
ENKEL OPEN VOOR AVONDDIENST
DINNER 1ST SHIFT VAN 18.30 U TOT 19.00 U (tafel ter beschikking 2 uren)
2° SHIFT VANAF 19.15 U
DINNER 1ST SHIFT VAN 18.30 U TOT 19.00 U (tafel ter beschikking 2 uren)
2° SHIFT VANAF 19.15 U
"Brasa veranderde van chef. Frederik Boussy kwam over van Cuines, 33 en waakt voortaan over potten en pannen in het herdoopte Más Brasa. Aan de stijlvolle, industriële look is niet veel veranderd. Ook de keuken behoudt zijn bistronomie signatuur. Chef Frederik Boussy wil andere accenten leggen met meer aanbod aan vis en andere mariene producten..."
Drie jaar na de opening van Brasa krijgt het spin-offrestaurant van het trio jonge ondernemers dat Cuines33 in Knokke op de kaart zette een ingrijpende make-over en neemt Cuines-chef, Frederik Boussy, het roer over en wijzigt het concept en herdoopte het tot MÁS BRASA, Grilleria, Cevicheria.
Visbereidingen krijgen er een groter aandeel in het aanbod. Concreet verschijnt daarvoor een grote marmeren gekoelde visetalage in het midden van het restaurant waar dagverse seizoenvis, schaal-en schelpdieren zullen uitgestald liggen. Dagvers uiteraard ! Daarnaast krijgt het restaurant een homarium voor onder meer Europese kreeften.
brengt een assortiment à la carte bereidingen
’s Middags een lunch