Más Brasa - 14/20 in de Gault&Millau

"Brasa veranderde van chef. Frederik Boussy kwam over van Cuines, 33 en waakt voortaan over potten en pannen in het herdoopte Más Brasa. Aan de stijlvolle, industriële look is niet veel veranderd. Ook de keuken behoudt zijn bistronomie signatuur. Chef Frederik Boussy wil andere accenten leggen met meer aanbod aan vis en andere mariene producten..."

Lees meer

Reserveer uw tafel

VALENTIJN

VALENTIJNAVOND UITZONDERLIJK OPEN

VALENTIJNMENU - RESERVATIES GEOPEND ONLINE EN TELEFONISCH

Bekijk meer nieuws

MÁS…….BRASA met bikini’s

Drie jaar na de opening van Brasa krijgt het spin-offrestaurant  van het trio jonge ondernemers dat Cuines33 in Knokke op de kaart zette een ingrijpende make-over en neemt Cuines-chef, Frederik Boussy, het roer over en wijzigt het concept en herdoopte het tot MÁS BRASA, Grilleria, Cevicheria.  Chef Edwin Menue en echtgenote Fleur Boussy blijven in Cuines33.


Visbereidingen krijgen er een groter aandeel in het aanbod. Concreet verschijnt daarvoor een grote marmeren gekoelde visetalage in het midden van het restaurant waar dagverse seizoenvis, schaal-en schelpdieren zullen uitgestald liggen. Dagvers uiteraard ! Daarnaast krijgt het restaurant een homarium voor onder meer Europese kreeften.

Reserveer uw tafel

MÁS BRASA

brengt een assortiment à la carte bereidingen, al dan niet te sharen.
’s Middags een lunch met keuzegerechten en enkel ’s avonds verkrijgbaar een sharingmenu,
zijnde een wandeling door de kaart.


RESERVATIES ENKEL VIA RESENGO OF MAIL.
Aanvragen per mail zijn niet geldig.
Grote groepen (vanaf 6p.) moeten tekens telefonisch bevestigd worden.


 

Lees meer

Reserveer uw tafel