Sluitingsdagen Feestdagen

Gesloten op 24/12/18 en 31/12/18

KERSTDAG OPEN VERPLICHT  KERSTMENU TE NEMEN à 85 € pp.

Bekijk meer nieuws

MÁS…….BRASA met bikini’s

Drie jaar na de opening van Brasa krijgt het spin-offrestaurant  van het trio jonge ondernemers dat Cuines33 in Knokke op de kaart zette een ingrijpende make-over en neemt Cuines-chef, Frederik Boussy, het roer over en wijzigt het concept en herdoopte het tot MÁS BRASA, Grilleria, Cevicheria.  Chef Edwin Menue en echtgenote Fleur Boussy blijven in Cuines33.


Visbereidingen krijgen er een groter aandeel in het aanbod. Concreet verschijnt daarvoor een grote marmeren gekoelde visetalage in het midden van het restaurant waar dagverse seizoenvis, schaal-en schelpdieren zullen uitgestald liggen. Dagvers uiteraard ! Daarnaast krijgt het restaurant een homarium voor onder meer Europese kreeften.

Reserveer uw tafel

MÁS BRASA

brengt een assortiment à la carte bereidingen, al dan niet te sharen.
’s Middags een lunch met keuzegerechten en enkel ’s avonds verkrijgbaar een sharingmenu,
zijnde een wandeling door de kaart.

Lees meer

Reserveer uw tafel