Over MÁS BRASA

Chef Frederik Boussy brengt een rijk repertoire aan visbereidingen waarbij Spaanse,  Zuid-Amerikaanse en Aziatische invloeden in verweven worden, zoals ceviches, typische Spaanse rijst,- en pastabereidingen en bijvoorbeeld een Thaise Tom Kha Kai. Zeebaars in zoutkorst als sharinggerecht wordt één van de specialiteiten.

Liefhebbers van gegrild vlees hoeven niet te wanhopen, want ook in MÁS BRASA zal al dan niet gerijpt vlees van verschillende vleesrassen geregeld op de grill of plancha belanden, waarvan het buitengewone Baskische RAS TXOGITXU de kroon zal spannen. Eveneens Baskische kippen welke onder uitzonderlijke omstandigheden worden gekweekt zullen aan het spit draaien.

Ook tapa’s waaronder de fameuze bikini’s, de Catalaanse luxe versie van onze croque monsieur, bereid op teppan yaki.

En niet te vergeten onze signatuurnagerecht Pina Caramel of ananas aan het spit gegaart gedurende een zestal uren, verzadigd met zoute karamel en waarbij een baba rhum en vers gedraaide ijsroom geserveerd wordt.

Bekijk onze kaart